Στην ενημερωτική του εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» επανήλθε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, το πρωί του Σαββάτου, μέσα από τη συχνότητα του Alpha και μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια που ο ίδιος βίωσε με τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Alpha σημείωσε χαρακτηριστικά : O κορωνοϊός με ταλαιπώρησε και εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί. Έχω περάσει, βέβαια, έχω αρνητικά τεστ πια αλλά με ταλαιπώρησε σημαντικά για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες».

Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής, μάλιστα, στη συζήτηση με τους καλεσμένους του στο πλατό, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς. «Στην αρχή είχα 39 πυρετό και λίγο πονοκέφαλο που εξελίχθηκε σε πιο δυνατό. Μετά από λίγες μέρες όμως το πράγμα χειροτέρεψε. Το βράδυ της γιορτής μου. Εκείνο το βράδυ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Νόμιζα ότι εκείνη την ώρα πεθαίνω».

«Πήρα τρία παυσίπονα και ένιωθα από τον πονοκέφαλο ότι μου ξερίζωνε κάποιος το κεφάλι. Ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο προσπαθώντας να ηρεμήσω.  Και εκεί ο φόβος μεγάλωνε.  Όσο έβλεπα ότι υπήρχε επιδείνωση και ήξερα ότι οι κρίσιμες μέρες είναι οι 7 και άρχισε να με κατακλύζει ο φόβος», κατέληξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!