Ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, με αφορμή τις Πανελλήνιες εξετάσεις που δίνουν οι μαθητές αυτό το διάστημα, θέλησε να μιλήσει για την δική του προσωπική εμπειρία και παράλληλα να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους μαθητές.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής δημοσίευσε δυο instastories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραφε:

«Facts για τα αλάνια μέχρι 18, που ετοιμάζονται για εξετασούλες:

Στα 12 είπα θα γίνω αρχαιολόγος. Στα 13 θα πάω για ιατρική. Γ’ Λυκείου αποφάσισα οικονομικά. Την ίδια χρονιά με διώχνουν από το σχολείο τον τελευταίο μήνα πριν την αποφοίτηση. Είπαν στην μάνα μου ότι είμαι καμένο χαρτί. Απέτυχα δις στις Πανελλήνιες (Ευτυχώς Θέε μου). Τελικά δεν σπούδασα. Πήγα στρατό κατευθείαν. Βγήκα και σπούδασα τουριστικά (Βαρέθηκα στον μισό χρόνο). Δεν θυμάμαι που έχω απολυτήρια και πτυχία. Δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Δεν σπούδασα μαγειρική. Την γουστάρω πολύ και την κάνω με αγάπη. Έχω αποτύχει σε ΑΠΕΙΡΑ πράγματα και έχω αλλάξει πάνω από 30 εργασιακά περιβάλλοντα και αντικείμενα. Αν άκουγα τους γονείς μου, τώρα θα ήμουν στο δημόσιο. (Τους λατρεύω).

Οπότε:

Δώσε πανελλήνιες επειδή γουστάρεις την σχολή που θα περάσεις και όχι γιατί πρέπει ή είναι ο καημός του γονιού.  Δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν γράψεις. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι υποχρεωτικά πρέπει να μπεις με την πρώτη. Δεν θες να σπουδάσεις; Τέλεια. Πιάσε μια δουλειά να βγάζεις τα λεφτά σου και να γουστάρεις. Δεν χρειάζεται να ψαχτείς πολύ. Ξεκίνα με κάτι και άλλαξε το στην πορεία. Πρέπει να δοκιμάσεις πολλά για να αποφασίσεις τι σου αρέσει.

Και τέλος…:

Είσαι 18! Χαλάρωσε! Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!