Δύσκολες στιγμές βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς η μητέρα του πάσχει από ALS. Πρόκειται για μια νευρολογική πάθηση η οποία προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο.

Την περίοδο αυτή η 79χρονη μητέρα του σχεδιαστή μόδας παραμένει στο σπίτι λόγω των κινητικών της προβλημάτων, ενώ εκτός αυτού αδυνατεί και να φάει, με την αδερφή του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο, Σπυριδούλα Τριάντου, ο Βασίλειος Κωστέτσος δεν δίστασε να καταγγείλει ότι είχε πάει τη μητέρα του σε δύο νοσοκομεία όπου έγινε λανθασμένη διάγνωση.

«Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά τους. Εγώ πριν από τρία χρόνια την πήγα για εξετάσεις γιατί άρχισε ανάποδα σε μας. Ξεκίνησε από τη φωνή και όχι από το περπάτημα. Δεν μπορούσε να μιλήσει, να φάει. Μας είπαν πως είναι κάποια μικρά εγκεφαλικά, να πάει χάπια και εντάξει. Ο καιρός περνούσε και δεν μπορούσε να καταπιεί.», είπε αρχικά ο σχεδιαστής.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Στις 11 Μαΐου, μετά την καραντίνα, όπου δεν την βλέπαμε, αλλά της μιλούσαμε από μακριά και μας έλεγε πως είναι καλά για να μη μας στεναχωρήσει, πάθαμε σοκ. Την είδαμε και ήταν 40 κιλά γιατί δεν μπορούσε να φάει… τώρα της έχουν βάλει σωλήνα στο στομάχι… Δεν μας είπε κάτι για να μη μας στεναχωρήσει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!