Η Ελένη Φουρέιρα εξομολογείται: «Δεν είµαι η κλασική γυναίκα. Δεν πιστεύω στον γάµο»

 Η Ελένη Φουρέιρα εξομολογείται:  «Δεν είµαι η κλασική γυναίκα. Δεν πιστεύω στον γάµο»

 

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Glow και μίλησε για όλα στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Η Ελένη βρίσκεται αρκετά χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, αλλά μετά την Eurovision και την επιτυχία του Fuego είδε την καριέρα της να απογειώνεται.

«Δεν είµαι αχάριστη. Καταλαβαίνω αυτό που ζω. Ξέρω τον κόπο που έχω κάνει και τη δουλειά, έχω αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες που βρέθηκαν µπροστά µου. Κάθε µέρα νιώθω ότι πρέπει να κάνω κι άλλα, καινούρια πράγµατα, οπότε δεν νιώθω ότι έχω κατακτήσει πάρα πολλά. Αισθάνοµαι, όµως, πολύ ωραία µε τον εαυτό µου, γιατί έµεινα συγκεντρωµένη στον στόχο µου», εξομολογήθηκε η ίδια.

Ζούµε σε µια εποχή που τα social media και τα reality shows παρουσιάζουν την επιτυχία ως εύκολη υπόθεση για τη νέα γενιά. Ωστόσο, όσοι έχουν πετύχει γνωρίζουν καλά ότι για να βρεθείς στην κορυφή πολλές φορές πρέπει να διασχίσεις δύσκολες ατραπούς. Η Ελένη, χωρίς αµφιβολία, είναι µια τέτοια περίπτωση, αφού η προσωπική της διαδροµή από το Φιέρι της Αλβανίας µέχρι το No1 των charts µόνο ρόδινη δεν ήταν. Τι θα ήθελε, λοιπόν, να πει σε όλα αυτά τα παιδιά που ονειρεύονται να κατακτήσουν τον κόσµο;

«Νοµίζω ότι αν δουν τη δική µου ιστορία και πώς ξεκίνησα, µπορούν να εµπνευστούν και να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ν’ ακούν κανέναν. Να είναι απόλυτα συγκεντρωµένοι σε αυτό που κάνουν. Να µην µπερδεύονται. Η γιαγιά µου έλεγε “αν κοιτάς δεξιά, θα πας δεξιά. Αν κοιτάς ευθεία, θα πας ευθεία”. Οπότε πρέπει να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας. Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. Όλα µπορείς να τα πετύχεις σε αυτήν τη ζωή, αρκεί να το θέλεις, να έχεις αυτογνωσία, να καταλαβαίνεις πού είσαι καλός, να αναγνωρίζεις τα µειονεκτήµατά σου και να τα µετατρέπεις σε πλεονεκτήµατα. Να µην πέφτεις ψυχολογικά, γιατί πολλές φορές, το όνειρο, όταν είσαι µικρός το βλέπεις πιο ροµαντικά. Στην πορεία, ανακαλύπτεις τις πραγµατικές δυσκολίες και τις θυσίες που απαιτούνται».

Μέσα σε αυτές τις άπειρες ώρες γεµάτες πρόβες, studio ηχογραφήσεων και γυρίσµατα υπάρχει και το ενδεχόµενο του breakdown. Έφτασε ποτέ στο σηµείο να λυγίσει υπό την πίεση και να θέλει να τα παρατήσει;

«Έχω φτάσει στο σηµείο να πω “κουράστηκα, θέλω χρόνο για τον εαυτό µου”, αλλά να πω “δεν αντέχω άλλο, φεύγω”, όχι. Δεν νοµίζω ότι θα το πω ποτέ… Έχω κάτσει πολλές φορές µε τον εαυτό µου να συζητήσω, να ηρεµήσω, γιατί µην ξεχνάς ότι µέσα σε όλο αυτό δεν υπάρχει µόνο σωµατική, αλλά και ψυχική κούραση. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο», παραδέχεται για τη ζωή της.

«Ειδικά µετά την Eurovision πέρυσι, πέρασα έναν µήνα δύσκολο για µένα, µέχρι να συνειδητοποιήσω τι έγινε, πώς έγινε, µέχρι να καταλάβω ότι πέρασα 13 µέρες χωρίς να θυµάµαι ουσιαστικά τίποτε από την καθηµερινότητά µου. Μόνο ένα άγχος στη σκηνή. Τίποτε άλλο. Δεν βγήκα ποτέ από το ξενοδοχείο. Να βγω µια βόλτα, να δω τη Λισαβόνα. Δεν την είδα! Προσπαθούσα να κοιµηθώ. Πρόβα, ξεκούραση, πρόβα, ξεκούραση, live, τίποτε άλλο», σχολίασε για την εποχή που όλη η Ευρώπη χόρευε στους ρυθµούς του Fuego.

Μέσα σε αυτούς τους έντονους ρυθµούς ζωής χωράει πλάνο για οικογένεια και παιδιά; Έχει ακούσει µέσα της το κάλεσµα της µητρότητας;

«Δεν υπάρχει κανένα κάλεσµα. Απλά βλέπεις να περνάει ο χρόνος, σκέφτεσαι ότι θέλεις να κάνεις ένα παιδί και να µην είσαι πάνω από 40. Μου αρέσει να κάνω πράγµατα χωρίς να τα προετοιµάζω. Μπορεί σ’ έναν χρόνο από τώρα να κάνω ένα παιδί, δεν ξέρω. Δεν είµαι, όµως, η κλασική γυναίκα. Δεν πιστεύω στον γάµο. Στον ερχοµό ενός παιδιού είµαι υπέρ», ξεκαθαρίζει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΙΚΟΛ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ (D-TALES)

STYLING ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

MAKE UP ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗΣ

HAIR ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΪΡΑΜΠΑΣ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top