Η Ελένη Μενεγάκη λύγισε στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη λύγισε στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής

 

Σήμερα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ρίχνει αυλαία.

Η ημέρα της τελευταίας εκπομπής της έφτασε λοιπόν και στην έναρξή της παρακολουθήσαμε ένα αφιερωματικό βίντεο με στιγμές από την πορεία της Ελένης Μενεγάκη στα 15 χρόνια που βρίσκεται στον Alpha.

Η ίδια ήταν βαθιά συγκινημένη και δεν μπορούσε να μιλήσει. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια έκανε μια αναδρομή στην τηλεοπτική της πορεία και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τα τρία κανάλια που δούλεψε όλα αυτά τα 30 χρόνια. Το Mega, τον ΑΝΤ1 και τον Alpha.

«Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους» είπε, μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτι η Ελένη Μενεγάκη.

 

Κάντε like ση σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top