Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει τον χιονισμένο κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια

Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει τον χιονισμένο κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια

Σε εξέλιξη συνεχίζει να βρίσκεται το κύμα χιονιά Τηλέμαχος και μάλιστα λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα της Τρίτης, η χιονόπτωση έκανε την εμφάνισή της και στο κέντρο της Αθήνας.

Νωρίτερα, στα λευκά ντύθηκαν πολλές περιοχές της Αττικής, κυρίως στα Βόρεια προάστια. Ανάμεσά τους και τα Μελίσσια όπου βρίσκεται το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε νωρίς νωρίς για να απολαύσει το χιονισμένο τοπίο της περιοχής όπου μένει και αμέσως μοιράστηκε φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Το σπίτι της αγαπημένης παρουσιάστριας είναι στα Μελίσσια και όπως θα δείτε από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο κήπος της έχει «θαφτεί» κάτω από το χιόνι.

Το χιονισμένο τοπίο εντυπωσίασε την παρουσιάστρια και στη φωτογραφία που δημοσίευσε καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους με την ίδια να γράφει:
«Ο χιονισμένος μας κήπος σήμερα το πρωί ! Καλημέρα!».Μάλιστα στη συνέχεια δημοσίευσε και ένα βίντεο από τον κήπο της όπου τα παιδιά της βγήκαν στον κήπο για παιχνίδια στο χιόνι!Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#eleni ...παιχνίδια στο χιόνι !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Scroll To Top