Η Έλλη Κοκκίνου μιλάει για τη σχέση της με τον γιο της, Αλέξανδρο

Η Έλλη Κοκκίνου μιλάει για τη σχέση της με τον γιο της, Αλέξανδρο

 

Συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον γιο της, Αλέξανδρο.

«Με τον Αλέξανδρο προσπαθώ να κρατάω τα όρια, γιατί κάθε παιδί αυτό κάνει πάντα: Δοκιμάζει τα όριά του για να δει μέχρι πού το παίρνει να πει ή να κάνει κάτι. Το βλέπω καθημερινά, από τον τρόπο που θα μου μιλήσει, το πώς θα μου απευθυνθεί. Ένα παιδί μπορεί να ξεφύγει εύκολα, ιδίως στο λεξιλόγιό του. Εκεί γίνομαι πολύ αυστηρή. Τους καλούς τρόπους δεν τους διαπραγματεύομαι. Γίνομαι γλυκά αυστηρή! (γελάμε). Είμαστε φίλοι, αλλά κοιτάω να κρατάω και τις ισορροπίες μαμάς και γιου. Κάποιες φορές ίσως να με έχει φέρει σε δύσκολη θέση με ερωτήσεις και απορίες που έχει. Προσπαθώ να προβλέπω τι απορίες μπορεί να έχει και φροντίζω να ενημερώνομαι. Απευθύνομαι σε παιδοψυχολόγο για να λάβω τις σωστές απαντήσεις που πρέπει να δώσω. Μία λάθος απάντηση, μπορεί να κάνει ζημιά στο παιδί και να το τραυματίσει, γεμίζοντάς το με μεγαλύτερες απορίες. Του λέω πάντα την αλήθεια, με τον τρόπο που πρέπει για να καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Δεύτερο παιδί δεν ήθελες ποτέ να κάνεις;

Θα σου πω. Μου πέρασε από το μυαλό κάποια στιγμή στο παρελθόν. Όμως δεν το έκανα. Αν είχα κάνει δεύτερο παιδί, πιθανώς να ήταν ένα μεγάλο μου λάθος. Δεν θα αναλύσω το γιατί, πιθανώς να ήταν λάθος, είναι δικοί μου οι λόγοι, πολύ προσωπικοί. Και μόνο που έγινα μητέρα ενός παιδιού, είμαι πολύ ευτυχισμένη.

Δεν τον έχουμε δει ποτέ…

Δεν έχω αναρτήσει φωτογραφία του γιου μου, με το πρόσωπό του, γιατί δεν το επιθυμώ εγώ, και σέβομαι την επιλογή του να μη θέλει να εκτίθεται. Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να εκτίθενται ανήλικα παιδιά μέσω των social media.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top