Η Ellen DeGeneres επέστρεψε στην εκπομπή της και περιέγραψε την περιπέτειά της με την Covid-19

Η Ellen DeGeneres επέστρεψε στην εκπομπή της και περιέγραψε την περιπέτειά της με την Covid-19

 

Η Ellen DeGeneres επέστρεψε στην εκπομπή της μετά από την ανάρρωσή της από την Covid-19 και περιέγραψε στους τηλεθεατές την περιπέτεια της.

«Προφανώς, υπάρχουν πολλά αρνητικά πράγματα που συμβαίνουν, αλλά επιλέγω να μιλήσω για κάτι θετικό: το τεστ Covid μου. Πριν τις διακοπές [των Χριστουγέννων] έκανα τεστ και βρέθηκα θετική. Τώρα είμαι καλά, όλα είναι καλά. Είμαι καθαρή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έστειλαν ευγενικά, υποστηρικτικά λόγια. Μακάρι να μπορούσα να αγκαλιάσω τον καθένα σας. Αυτό θα ήταν πιθανότατα επικίνδυνο και παράνομο», είπε αρχικά γελώντας η Ellen.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι έμαθε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό, ενώ βρίσκονταν στο στούντιο. «Ετοιμαζόμουν να μαγνητοσκοπήσω την εκπομπή. Έφτιαχνα τα μαλλιά μου και βαφόμουν όταν μπήκε μέσα ο βοηθός μου Craig και είπε: "Το τεστ για την Covid βγήκε θετικό". Και τότε όλοι γύρω μου έφυγαν...

Μερικοί δεν έχουν επιστρέψει από τότε. Τέλος πάντων, έφυγα από το στούντιο αμέσως και η ομάδα ασφαλείας Covid ενημέρωσε όλους με τους οποίους ήρθα σε επαφή», εξήγησε η παρουσιάστρια.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top