Τα μαντό είναι stylish πανωφόρια τα οποία είναι ιδανικά για την άνοιξη.  Σε πολλά χρώματα και υφάσματα, με λεπτομέρειες και καταπληκτικές υφές τα μαντό είναι ιδανικά για να κάνουν το look σου να δείχνει κομψό και luxurious.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία έδωσε το παρών στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, χαρίζοντάς μας μια κομψή ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Συγκεκριμένα η Πρόεδρος της Επιτροπής Greece 2021, επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό μινι φόρεμα το οποίο συνδύασε με λιλά μαντό και suede γόβες στο χρώμα του δέρματος.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη στην ομιλία της τόνισε πως η φετινή επέτειος των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση αποτελεί ορόσημο και χρειάζεται ψύχραιμη αξιολόγηση των 200 ετών μακριά από σύνδρομα  ναρκισσισμού, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Με εφόδια την αυτογνωσία να χαρτογραφήσουμε και τις ευκαιρίες και τις δυσκολίες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μέλλον.

Όπως ανέφερε η κ. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, να στρέψουμε το βλέμμα στο μέλλον και να σχεδιάσουμε το αύριο. «Η Ελλάδα εισέρχεται τολμηρά στον τρίτο αιώνας της σύγχρονης ιστορίας της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!