Η έντονη συγκίνηση του Γρηγόρη Γκουντάρα μπαίνοντας στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

Η έντονη συγκίνηση του Γρηγόρη Γκουντάρα μπαίνοντας στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

 

Σήμερα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ρίχνει αυλαία, μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

Η σημερινή εκπομπή της παρουσιάστριας είναι αφιερωμένη σε στιγμές απόλαυσης και γέλιου που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπομπής είδαμε τους πρώην συνεργάτες της που επέστρεψαν στο πλατό για να την αποχαιρετήσουν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον οποίο η συνεργασία τους έληξε πριν τρία χρόνια και εκ τότε δεν είχαν ξαναμιλήσει.

«Που είναι το μοντέλο μου, που ξεκίνησε δημοσιογράφος ντροπαλός που δεν ήθελε ούτε η σκιά του να βγαίνει στην τηλεόραση και μετά, έπαιξε όλους τους ρόλους. Έλα, μέσα ρε Γρηγόρη» είπε η Ελένη Μενεγάκη φανερά συγκινημένη και υποδέχτηκε τον πρώην συνεργάτη της.

 

«Δύσκολο. Είδα τα παιδιά σου» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας φανερά συγκινημένος.

«Τα παιδιά μας να λες. Τα ξεγέννησες όλα» τον διέκοψε με την ίδια συναισθηματική φόρτιση η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε, «Δηλαδή αν εγώ δε σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω ότι θέλω να έρθεις να σε αγκαλιάσω, δε θα ερχόσουν από μόνος σου;»

«Δε θα ερχόμουν» παραδέχτηκε εκείνος.

«Γιατί ρε βλάκα, μετά από τόσα χρόνια;» του απάντησε η Ελένη Μενεγάκη με εκείνον να λέει, «Δε θα ερχόμουν. Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού»

«Άστα αυτά. Αλλού… Έχουμε πει και έχουμε κάνει τόσα πράγματα. Όχι μόνο εδώ και στον Αντ1. Έχουμε κάνει τα πάντα όλα. Έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει, έχουμε φοβηθεί, έχουμε ανησυχήσει, έχουμε θυμώσει, έχουμε τρομοκρατηθεί, τα χουμε σπάσει, τα χουμε ξαναβρεί» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Επειδή ξέρεις ότι είμαι πολύ συναισθηματικός τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει το χρόνο του για να τακτοποιηθεί μέσα μου» παραδέχτηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top