Ο Πέτρος πείθει τον Ζαφειρίου να μην καταγγείλει τον Παύλο για την εισβολή στο σπίτι του. Η Έλενα έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον πατέρα της, αδυνατώντας να καταλάβει για ποιο λόγο βοήθησε τον Ορέστη. Και δεν είναι η μόνη, όλοι στην οικογένεια σοκαρισμένοι ζητάνε εξηγήσεις από τον Νικήτα, που περίεργως προτιμάει τη σιωπή και δεν υπερασπίζεται σθεναρά τον εαυτό του.
Στο μεταξύ η συμπεριφορά της Μαργαρίτας στη Λίλα εξοργίζει τον Νίκο, ενώ η Βίκυ δίνει μια ευκαιρία στον Γιάνναρη να την πλησιάσει. Ο Ορέστης πολύ ικανοποιημένος που όλα τα βέλη στράφηκαν στον πρώην πεθερό του, βρίσκει ευκαιρία να κάνει κάποιες κινήσεις τόσο προς την Έλενα όσο και προς τη Δανάη. Ο Ζερβός πιάνει τον Παύλο να «φυτεύει» κάμερα στο διαμέρισμά του, ωστόσο τον αφήνει να πιστεύει πως το παιχνίδι είναι στα χέρια του.

Ο Ζερβός αχρηστεύει την κάμερα του Παύλου, περιμένοντας την ευκαιρία να τον ξεμπροστιάσει. Ο Νικήτας δίνει τη δική του εξήγηση για τις πράξεις του στον Πέτρο, αλλά εκείνος δεν μένει ικανοποιημένος απ’όσα ακούει. Όπως ακριβώς και ο Νίκος που είναι τρομερά απογοητευμένος από τον παππού του και ταυτόχρονα σε απόλυτη ρήξη με τον αδερφό του.
Η Βίκυ καταφέρνει να βρει τον Λευτέρη αλλά η πολύωρη απουσία του ενισχύει τις υποψίες της σχετικά με την εμπλοκή του στο έγκλημα του γάμου. Η Ευγενία μοιράζεται με το Γιάνναρη τις ανησυχίες της για την Άννα κι εκείνος την πιέζει να του φέρει περισσότερες πληροφορίες. Η Έλενα συντετριμμένη ακόμα από τη στάση του πατέρα της, δέχεται ένα φρικιαστικό απειλητικό μήνυμα μέσα στο μαγαζί της! Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι του Ζερβού για να ελέγξει την κάμερα μόνο που θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Ζερβός βγάζει την οργή του στον Παύλο για την παγίδα που πήγε να του στήσει και του κάνει ξεκάθαρο πως η όποια καλή σχέση τους είναι πλέον παρελθόν. Θα προειδοποιήσει τον Ορέστη για το σχέδιο του Πέτρου με τις κάμερες; Παράλληλα όλοι είναι αναστατωμένοι με το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε η Έλενα, αλλά και με τον έντονο καβγά ανάμεσα στον Χάρη και στον Νίκο. Η Αθηνά και ο Ορέστης αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον καβγά προς όφελος τους ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά.
Ο Γιάνναρης συνεχίζει μέσω της ψυχολόγου, να ερευνά, αν η Άννα είναι η πιθανή δολοφόνος, η υγεία του Λευτέρη δείχνει να κλονίζεται, ενώ η Έλενα θα δεχτεί μια δεύτερη δολοφονική επίθεση. Θα σταθεί τυχερή και αυτήν την φορά;

Η Αθηνά δίνει το πραγματικό της όνομα στον Πέτρο και μαζί την ψευδαίσθηση ότι ένα μέτωπο έκλεισε! Από την άλλη η Έλενα δεν μπορεί να διαχειριστεί ψύχραιμα την επίθεση που δέχτηκε. Ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί, παίρνει λάθος αποφάσεις, κάνει βεβιασμένες κινήσεις και η ισορροπία αρχίζει να χάνεται. Στο μεταξύ ο Παύλος προσπαθεί να ανακαλύψει με ποιον επικοινωνεί τόσο συχνά η Βίκυ ενώ ο Γιάνναρης συνεχίζει να ερευνά το κατά πόσο η Άννα θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με το έγκλημα στο γάμο.
Ο Νίκος με τη Λίλα ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανακαλύπτοντας ωστόσο ότι η συνέχεια δεν τους βγαίνει αβίαστα! Κι ενώ η έρευνα του Πέτρου φαίνεται να προχωράει ένα λάθος του, επιτρέπει στην Αθηνά να ανακαλύψει τις κάμερες παρακολούθησης!

Η Αθηνά ειδοποιεί τον Ορέστη και τον Στέφανο για τις κρυφές κάμερες του Πέτρου, ενώ ο Πέτρος υποψιάζεται ότι κάποιος γνωρίζει το μυστικό που κρύβει στο λάπτοπ του. Παράλληλα η Έλενα αντιδρά στην απόφαση της Δανάης να συγκατοικήσει με τον Παύλο, ενώ η Βίκυ φέρνει κρυφά στο σπίτι της, τον Λευτέρη, προκειμένου ν’ αναρρώσει.
Η ψυχική υγεία της Έλενας αρχίζει να κλονίζεται μετά απ’ τις επιθέσεις που δέχεται, ο Παύλος παραβιάζει το κρησφύγετο της Βίκυς και κάνει μια σημαντική ανακάλυψη, ενώ ο Πέτρος βρίσκει στις φωτογραφίες του γάμου, τον άνθρωπο- κλειδί που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας και την λύση του μυστηρίου…