Ύστερα από περίπου έξι μήνες που η πριγκίπισσα Charlene βρισκόταν στη Νότια Αφρική εξαιτίας της υγείας της, επέστρεψε στο σπίτι της στο Μονακό και συνάντησε ξανά τα παιδιά και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο.

Η πριγκίπισσα του Μονακό προσγειώθηκε χθες στις 8.30 το πρωί στη Ν. Γαλλία, σύμφωνα με τη Nice Matin, όπου ταξίδεψε με το ιδιωτικό τζετ του πρίγκιπα Αλβέρτου, με την οικογένειά της να την περιμένει με λουλούδια και δώρα. Φορώντας μαύρα ρούχα και μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού, η ίδια φωτογραφήθηκε έχοντας στην αγκαλιά της τα παιδιά της και τον σύζυγό της.

Να θυμίσουμε πως πριν από 6 μήνες, η πριγκίπισσα Charlene είχε ταξιδέψει στη γενέτειρά της προκειμένου να προωθήσει την καμπάνια του φιλανθρωπικού οργανισμού της για την προστασία των άγριων ζώων. Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της, όμως, που προκλήθηκε ύστερα από μία μόλυνση που έπαθε, την οδήγησε σε μία σειρά από χειρουργεία, με τους γιατρούς να μην της επιτρέπουν να επιστρέψει στο σπίτι της.

Εξαιτίας της μεγάλης απουσίας της από σημαντικά γεγονότα του κράτους αλλά και από την επέτειο γάμου που είχε με τον σύζυγό της, πολλοί ήταν εκείνοι που μιλούσαν για διαζύγιο. Παρ’όλ’αυτά και οι δύο είχαν προσπαθήσει να αρνηθούν τις φήμες, ενώ τον περασμένο Αύγουστο η οικογένεια είχε επανενωθεί, αφού ο Αλβέρτος και τα παιδιά είχαν ταξιδέψει στη Ν. Αφρίκη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!