Το απόγευμα της Δευτέρας η Μαριάννα Βαρδινογιάννη καλωσόρισε την κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Μαρινέλλα, στην μεγάλη οικογένεια του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ανακήρυξε την Μαρινέλλα «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» δια βίου, τιμώντας την για τη σπουδαία της προσφορά στο έργο του Συλλόγου. Η ανακήρυξη της Μαρινέλλας σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κοινής Συνέντευξης Τύπου για τη μουσική παράσταση «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – Ο ΜΥΘΟΣ» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μάλιστα, μετά τη χθεσινή πρώτη sold out παράσταση ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και μεταξύ άλλων εντόπισε τους: Λάκη Λαζόπουλο, Σταμάτη Φασουλή, Γιώργο Θεοφάνους, Ήβη Αδάμου, Ζωζώ Σαπουντάκη, Κώστα Μακεδόνα και πολλούς άλλους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!