Συνέντευξη στο περιοδικό YOU παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πριν από τρία χρόνια είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη που τη συμάδεψε.

Με τον σύντροφό σου Τίτο Καταλαγαριανάκη πάτε για γάμο;

Με τον Τίτο ζούμε ήδη σαν παντρεμένοι, επομένως δεν σκέφτομαι τον γάμο. Δεν με απασχόλησε ποτέ ο γάμος και δεν με απασχολεί τι λέει το περιβάλλον μου. Ή θα στήριζα αυτό που πίστευα για να είμαι καλά με τον εαυτό μου ή θα ζούσα αυτό που θέλουν οι γύρω μου, χωρίς να είναι ούτε αυτοί ευτυχισμένοι ούτε εγώ…

Ένα παιδί λείπει από τη ζωή σου;

Το θέλω πάρα πολύ. Ήμουν έγκυος πριν από 3 χρόνια αλλά το έχασα και αυτός ήταν ο λόγος που είχα πάρει τότε και ένα σκυλάκι, για να μεγαλώνουν μαζί.

Η αποβολή ήταν μια τραυματική εμπειρία που με δυσκόλεψε πολύ, επειδή όμως όλα έχουν άμεση συνάρτηση με την ψυχολογική μας διάθεση, σκέφτηκα να πάρω τον χρόνο μου και να προχωρήσω…

Εξάλλου όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου τα έκανα σε μεγάλη ηλικία, επομένως δεν με προβληματίζει, εάν μια εγκυμοσύνη μου συμβεί σε 5 χρόνια από τώρα, θα συμβεί… Όλα θα βρουν τον δρόμο τους όπως πρέπει και εάν υπάρχει κάποια ψυχή που προορίζεται να είναι το παιδί μου θα είμαι εδώ με ανοιχτά τα χέρια να την αγκαλιάσω και να τη φροντίσω με όλη μου την καρδιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!