Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια της Έρρικας Πρεζεράκου, μετά τον χαμό της μικρής Αναστασίας.  Το φευγιό της οποίας βύθισε στον πόνο σύσσωμο το πανελλήνιο.

Την Τρίτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής αθλήτρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της όταν την ενημέρωσαν πως κάποιος ή κάποιοι ζητούν δήθεν χρήματα για την επιστροφή της σορού της μικρής Αναστασία από την Αμερική. Έτσι προχώρησε στη δημοσίευση ενός story για να ξεκαθαρίσει την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, η Έρρικα Πρεζεράκου σημείωσε προς τους διαδικτυακούς της φίλους: «Διευκρίνηση επειδή πολλοί με ρωτάτε… Δεν ζητήθηκαν ΠΟΤΕ χρήματα για την επιστροφής της Αναστασίας από την Αμερική. Αν κάποιος σας έχει πει κάτι τέτοιο ή ζητάει χρήματα ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ. Όλα τα ‘χαμε».
Ηείδηση πως η μικρή Αναστασια, ηλικίας μόλις 7 ετών, έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σαββατο σκόρπισε οδύνη και πόνο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μόλις πριν από μερικούς μήνες, η μικρή μαχήτρια αναχώρησε για την Αμερική μαζί με τους γονείς της αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει νικήτρια μετά από την πολύ δύσκολη μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!