Η ερωτική εξομολόγηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στη σύζυγό του λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους

Η ερωτική εξομολόγηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στη σύζυγό του λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους

 

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος έγινε 44 ετών και βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Λένας Δροσάκη, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το πρωί της Πέμπτης ο ηθοποιός θέλησε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του για τη Λένα Δροσάκη στο Instagram δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στην Πάτρα.

«Εσύ και το μωρό μας που έρχεται αγάπη μου @lenakidrs είστε το δώρο μου για τα φετινά μου γενέθλια! Μεσ’ το φως να είναι το κοινό μας ταξίδι στη ζωή! Σας λατρεύω καρδιά μου! 44 γράφει το κοντέρ και νιώθω πως ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου!!! #birthday #happiness #mylove #mywife #myall

Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου, έχει στεγνώσει το δάκρυ μου, πάμε να φύγουμε, αγάπη μου. Πάμε να φύγουμε σήμερα, δεν έχει η αγάπη μας σύνορα, πάμε να φύγουμε σήμερα. Μέσα στα χέρια σου κλείνομαι, στην αγκαλιά σου αφήνομαι, πάμε, καρδιά μου, να φύγουμε. Θα προχωράμε μαζί μέσα σ’ αυτή τη ζωή, θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει. Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη…» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top