Η ετεροθαλής αδερφή της Meghan Markle, Samantha, ξαναχτύπησε, με αφορμή τη μετά τη συνέντευξη του ζεύγους στην Oprah Winfrey.

Συγκεκριμένα, η Samantha Markle, υποστήριξε ότι ο γάμος της Meghan και του Harry δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πως οι δυο τους πιθανότατα θα πάρουν διαζύγιο, εκτός εάν η Δούκισσα του Σάσεξ γίνει πιο «ειλικρινής» και το ζεύγος παρακολουθήσει πολλές συνεδρίες από ειδικούς.

Σε μήνυμά της στον ιστότοπο TMZ, η Samantha υποστήριξε ότι ο πρίγκιπας Harry μπορεί ήδη να σκέφτεται το διαζύγιο, λαμβάνοντας υπόψη τη ζημιά που είχε έχει κάνει η σύζυγός του στη βασιλική οικογένεια.

«Ίσως ήδη να την αμφισβητεί. Πρέπει να το σκέφτεται αν έχει λειτουργικό μετωπιαίο λοβό. Δεν είναι 12 ετών. Πρέπει να έχει την αίσθηση:”Ω, Θεέ μου, ό τι μου είπες ήταν ψέμα”. Βλέπω (ο γάμος τους) να οδηγείται σε διαζύγιο, εκτός εάν απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμου και μπορούν να συμφωνήσουν να είναι ειλικρινείς, και να ζητήσουν συγγνώμη απ΄όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει… Εννοώ, τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν (στη συνέντευξη) δεν ήταν ειλικρινή, κάνοντας ζημιά στη βασιλική οικογένεια», εξήγησε η ετεροθαλής αδερφή της Meghan.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!