Η Εβελίνα Παπαντωνίου παρουσιάζει την εορταστική της συλλογή κοσμημάτων με ένα μοναδικό all day event

Η Εβελίνα Παπαντωνίου παρουσιάζει την εορταστική της συλλογή κοσμημάτων με ένα μοναδικό all day event

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις των κοσμημάτων, καθώς την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου η Εβελίνα Παπαντωνίου θα παρουσιάσει την εορταστική της συλλογή με ένα μοναδικό christmas all day event στο Jewels showroom της Άννας Μαρίας Μπελενιώτη, στο εμπορικό κέντρο Φοίνικας στην Κηφισιά!

Η λαμπερή εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα διαρκέσει εώς τις 10 το βράδυ ενώ οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νεά συλλογή κοσμημάτων της Εβελίνας Παπαντωνίου, «Anileve», αλλά και να απολαύσουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, όπως γούρια και άλλα δώρα σε πολύ προσιτές τιμές.
Για εσάς που θέλετε να δείτε από κοντά όλα τα κοσμήματα «Anileve», να τα δοκιμάσετε και να τα αποκτήσετε, μπορείτε να μπείτε στο site: anileve.com καθώς και να επισκεφτείτε τις boutiques: i-D concept στο Κολωνάκι και στο Divani Apollon Palace Hotel στο Καβούρι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εβελίνα Παπαντωνίου που διέγραψε μία λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας, από το 2016 ξεκίνησε δειλά δειλά τη δημιουργία των δικών της κοσμημάτων από χρυσό, ασήμι, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, εξαιτίας της αγάπης και του πάθους της ίδιας για το κόσμημα.Scroll To Top