Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τα έβαλε με τις συμπαίκτριές της: «Δεν παίζουν καθαρά! »

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τα έβαλε με τις συμπαίκτριές της: «Δεν παίζουν καθαρά! »

 

Στο επεισόδιο της Τρίτης του My Style Rocks η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν άντεξε και ξέσπασε κατά ορισμένων συμπαικτριών της, τονίζοντας πως έχουν δημιουργήσει κλίκες και βάζουν βαθμούς ακόμα και  ρατσιστικά.

«Όλα πλέον τα κρίνουμε βάσει του αν είμαστε πολύ κλειστά ντυμένες ή πολύ ανοικτά κρίνουμε και τον χαρακτήρα. Θεωρώ ότι οι συμπαίκτριές μου, εξαιρώ τα νέα κορίτσια, έχουν αρχίσει και κάνουν συμμαχίες ή ρατσιστικά βάζουν τους βαθμούς επειδή βλέπουν κάποια πράγματα που λείπουν από τις ίδιες και θα κάνω κι εγώ το ίδιο λοιπόν από αύριο. Και χθες το έκαναν αυτό, το κάνουν καθημερινά τις τελευταίες μέρες, οπότε θα έχουν την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.


«Έχουν πει πράγματα στα παρασκήνια, έχουν κάνει συμμαχίες, έχουν το σκοπό τους… Λέω πράγματα, που μετά τα λένε και οι κριτές, αλλά οι συμπαίκτριές μου δεν τα βλέπουν και βάζουν 4. Ούτε τυφλή είμαι, ούτε χαζή. Δεν παίζουν καθαρά! Καλύτερα να τα λέμε εδώ on air. Αν θέλετε να το παίξουμε έτσι το παιχνίδι, ας το παίξουμε. Θεωρώ ότι με έχετε αδικήσει, όχι οι κριτές, εσείς», συμπλήρωσε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top