Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο της «Φάρμας» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Τοτόμη που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα επέλεξε ως πρώτη υποψήφια αρχηγό την Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ στην συνέχεια οι υπόλοιποι διάλεξαν ως αντίπαλο της, την Ειρήνη Κολλιδά.

Έπειτα οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στον αχυρώνα και αγωνίστηκαν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, με νικήτρια την Ειρήνη Κολλιδά.

Μετά τον αγώνα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους συμμετέχοντες και τον παίκτη που αναδείχθηκε δημοφιλέστερος από το κοινό.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής στην τετράδα υπήρχαν οι: Μαρία Μιχαλοπούλου, Κωνσταντίνος Μακρής, Μιχάλης Ιατρόπουλος και Στράτος Τζώρτζογλου.

Τελικά οι τηλεθεατές αποφάσισαν πως ο πιο δημοφιλής παίκτης για αυτή την εβδομάδα είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Με την Ειρήνη Κολιδά να αναδεικνύεται αρχηγός για αυτήν την εβδομάδα στην Φάρμα, θα έπρεπε να επιλέξει ποιος θα είναι κι ο πρώτος μονομάχος που θα παλέψει για την παραμονή του στο ριάλιτι.

Η ίδια είχε επιλέξει ως υπηρέτες τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και την Κάτια Δέδε αλλά ένας από αυτούς θα έπρεπε να είναι και μονομάχος στην δοκιμασία αποχώρησης. Αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε στην Ειρήνη την μαύρη πέτρα για να την δώσει κι αυτή με την σειρά του σε αυτόν που θα επιλέξει. Τελικά η μαύρη πέτρα πήγε στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!