Η φάρσα του πρίγκιπα Harry στην βασίλισσα Ελισάβετ που μόλις αποκαλύφθηκε!

Η φάρσα του πρίγκιπα Harry στην βασίλισσα Ελισάβετ που μόλις αποκαλύφθηκε!

 

Ένα νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, με τίτλο «Long Live the Queen! 13 Rules for Living from Britain's Longest Reigning Monarch», κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και όπως ήταν αναμενόμενο, είναι γεμάτο αποκαλύψεις.

Ο συγγραφέας Bryan Kozlowski, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων μέσα στο βιβλίο,  μία φάρσα του πρίγκιπα Harry στη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Περιγράφει λοιπόν ένα περιστατικό στο οποίο ο πρίγκιπας Harry άλλαξε το μήνυμα του τηλεφωνητή στο προσωπικό τηλέφωνο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τον Kozlowski όταν η βασίλισσα ζήτησε τη βοήθεια του εγγονού της ώστε να μάθει το κινητό της εκείνος βρήκε την ευκαιρία να ηχογραφήσει ένα αστείο μήνυμα: «Εδώ Liz! Με συγχωρείτε αλλά αυτή τη στιγμή απουσιάζω από τον θρόνο. Για να συνδεθείτε με τον Φίλιππο, πιέστε ένα. Για τον Κάρολο, πιέστε δύο. Για τα corgis, πιέστε τρία.».

Αν και ο Kozlowski δεν αποκάλυψε την αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα γέλασε με την φάρσα του αγαπημένου της εγγονού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top