Η φωτογραφία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για τα 2α γενέθλια του Archie

Η φωτογραφία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για τα 2α γενέθλια του Archie

 

Τα γενέθλιά του είχε την Πέμπτη ο γιος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, Archie, ο οποίος έγινε δύο ετών και δέχτηκε τις ευχές, σύσσωμης της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle από την άλλη δημοσίευσαν στα social media, μια φωτογραφία του γιου τους να κρατάει μπαλόνια και να φοράει ένα αξιολάτρευτο πουλόβερ, παντελονάκι και sneakers.

O Harry και η Meghan με αφορμή τα γενέθλια του Archie, όπως έγραψε στο Archwell website τους, ζήτησαν από όσους θέλουν να κάνουν δωρεά στον «Gavi,the Vaccine Alliance»,  τον οργανισμό που βοηθά ώστε να υπάρξει ισότητα στην παραλαβή και χορήγηση εμβολίων σε όλες τις χώρες και ειδικά στις λιγότερο προνομιούχες.

«Τα τελευταία δύο χρόνια μας συγκίνησε που νιώσαμε τη ζεστασιά και τη στήριξη στην οικογένειά μας προς τιμήν των γενεθλίων του Archie. Πολλοί κάνετε δωρεές εκ μέρους του και τιμάτε την περίσταση προσφέροντας στην κοινωνία, όλα από την καλοσύνη που έχετε στην καρδιά σας. 

Δεν θα μπορέσουμε να επανέλθουμε μέχρι όλοι, παντού να έχουν ίσες δόσεις του εμβολίου. Και με αυτή την πρόθεση σας προσκαλούμε να συνεισφέρετε όπως μπορείτε, εάν έχετε τον τρόπο, να φέρετε εμβόλια στις οικογένειες των πιο ευαίσθητων περιοχών του κόσμου. Δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο τρόπο για να τιμήσουμε τα γενέθλια του γιου μας», έγραψαν στο μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top