Η φωτογράφος που απαθανάτισε την επική συνάντηση Pitt-Aniston αποκάλυψε το παρασκήνιο!

Η φωτογράφος που απαθανάτισε την επική συνάντηση Pitt-Aniston αποκάλυψε το παρασκήνιο!

Από την φετινή τελετή απονομής των SAG Awards 2020 όλοι μιλούν για την επική συνάντηση του πρώην ζευγαριού Brad Pitt- Jennifer Aniston, οι οποίοι συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί και οι εικόνες αμέσως έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Κι επειδή όλοι θα θέλαμε να γνωρίζαμε το παρασκήνιο αυτής της φωτογράφισης, έτσι η Emma McIntyre, φωτογράφος του πρακτορείου Getty μίλησε για τις αντιδράσεις των δυο stars κατά την συνάντηση.

Χαρακτηριστικά η φωτογράφος είπε: «Ήταν και οι δυο τους στα παρασκήνια, έτοιμοι να μιλήσουν στα Μέσα, μετά τις νίκες τους. Η Jennifer είχε υπογράψει κάτι αυτόγραφα και ήταν έτοιμη να διασχίσει τη γραμμή μπροστά από τους φωτογράφους και δημοσιογράφους. Εγώ έτρεχα μπρος πίσω, ανάμεσα στα παρασκήνια και την press line, και είχα ήδη φωτογραφίσει τη Jennifer. Και ήμουν έτοιμη να αποχωρήσω όταν είδα τον Brad να διασχίζει τον διάδρομο και αντιλήφθηκα ότι εδώ θα υπάρξει μια στιγμή που αξίζει να φωτογραφίσω».

Συνεχίζει λέγοντας: «Τον άκουσα να φωνάζει "Aniston" και εκείνη γύρισε και αγκαλιάστηκαν και συνεχάρησαν ο ένας τον άλλο. Ήταν μια στιγμή ανάμεσα σε δυο πολύ επιτυχημένους ανθρώπους που βρίσκονται στην κορυφή αυτή τη στιγμή, που αναγνωρίζουν ο ένας την επιτυχία του άλλου και έδειχναν ειλικρινά ευτυχισμένοι που συναντήθηκαν».

Τέλος, τονίζει: «Η στιγμή ήταν πολύ συγκινητική και μπορούσες να αισθανθείς τον σεβασμό δυο ανθρώπων που γνωρίζονται περισσότερα από 20 χρόνια και είναι και οι δυο εξαιρετικοί στη δουλειά τους».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top