Επανασύνδεση για την Gigi Hadid και τον Zayn Malik

Επανασύνδεση για την Gigi Hadid και τον Zayn Malik

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ήθελαν την Gigi Hadid να είναι ξανά σε σχέση με τον Zayn Malik. Μάλιστα στα μέσα Ιανουαρίου, ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τους πέτυχε σε τρυφερό ενσταντανέ να περπατούν μαζί στη Νέα Υόρκη σαν να ήθελαν να δείξουν σε όλους ότι τα ξαναβρήκαν.

Μία ημέρα μετά, το E! News επιβεβαίωσε την είδηση: «Η Gigi και ο Zayn τα ξαναβρήκαν λίγες ημέρες πριν από τις διακοπές του Δεκεμβρίου. Ο Zayn προσέγγισε τον τελευταίο μήνα την Gigi και εκείνη του έδωσε μία ακόμη ευκαρία. […] Εκείνη πάντα τον αγαπούσε, αλλά χρειαζόντουσαν το διάλειμμα μεταξύ τους. Ο Zayn τελευταία δούλευε με τη μουσική του και εστίαζε στην υγεία του, είναι σε πολύ καλή κατάσταση στην παρούσα φάση.»

Ωστόσο, η ίδια η Gigi Hadid περίμενε να έρθει η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, για να κάνει τη σχέση τους και πάλι official. Έτσι με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το supermodel αποφάσισε να κάνει το πιο τρυφερό δώρο στον Zayn Malik, δημοσιεύοντας μια δική του polaroid φωτογραφία στο δεύτερο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, κάτω από την οποία έγραψε «Ο Βαλεντίνος Ζ στη φάρμα, Δεκέμβριος 2019».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top