Η Hailey Bieber αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται την πίεση των social media

Η Hailey Bieber αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται την πίεση των social media

 

Συνέντευξη στο Harper’s Bazaar παραχώρησε η Hailey Bieber, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την πίεση που αντιμετωπίζει με τα social media και μοιράστηκε έναν κανόνα που εφαρμόζει για το instagram, έτσι ώστε να τη βοηθήσει να ξεφύγει από τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει στη ψυχική της υγεία.

«Είμαι μόνο 24 και ακόμη προσπαθώ να καταλάβω ποια είμαι σαν γυναίκα. Ποια είμαι στην καριέρα μου. Ποια είμαι σαν σύντροφος. Έχω τόσα πολλά στο κεφάλι μου που χρειάζομαι ένα διάλλειμα από το να κοιτάζω τον εαυτό μου και τους άλλους ανθρώπους. Δημιούργησα λοιπόν έναν κανόνα. Δεν μπαίνω στο instagram από Δευτέρα έως Παρασκευή. Και αν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να βγει online, έχω έναν συνεργάτη και το τρέχει εκείνος για εμένα. Εγώ έπρεπε να αποστασιοποιηθώ», είπε αρικά.

Η Hailey Bieber, έχει 34 εκατομμύρια followers στο instagram και νιώθει συνεχώς το βάρος της σύγκρισης πάνω της. 

«Στα social media έχω συγκριθεί αμέτρητες φορές. Το να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους ανθρώπους, με κάνει και νιώθω ότι πρέπει να έχω ένα συγκεκριμένο σώμα για να νιώσω καλά με τον εαυτό μου. Είναι σαν μία μαύρη τρύπα που σε τραβάει προς τα κάτω τόσο γρήγορα και εύκολα. Με τα social media, πατάς ένα κλικ για να δεις κάτι και αμέσως βλέπεις κάτι άλλο. Μετά βρίσκεις τον εαυτό σου σε μία περίεργη τρύπα και τον ρίχνεις προς τα εκεί», λέει.

H Hailey είπε επίσης, ότι μπορεί να της κάνουν συνεχώς κομπλιμέντα για την ομορφιά της αλλά εκείνη δε νιώθει όμορφη όλη την ώρα λέγοντας πως ότι όλοι έχουμε ανασφάλειες.

Μπορεί η μικρή star να πήρε μόλις μία ανάσα από τα social media για να βελτιώσει την ψυχική της υγεία αλλά είναι η αρχή του ταξιδιού της προς την αγάπη για τον εαυτό της. Είναι μια συνεχή διαδρομή. Δε σταματάει ποτέ, όπως αναφέρει και εκείνη. «Ελπίζω να πορεύομαι έτσι ακόμη και όταν γεράσω. Ελπίζω να αγαπάω τον εαυτό μου και τότε», καταλήγει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top