Η Iman αναλαμβάνει νέο ρόλο στην ανθρωπιστική οργάνωση CARE

Η Iman αναλαμβάνει νέο ρόλο στην ανθρωπιστική οργάνωση CARE

 

H Iman, μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο, της παγκόσμιας υπέρμαχου των σκοπών της ανθρωπιστικής οργάνωσης για την καταπολέμηση της φτώχειας, CARE.

Ο ρόλος δημιουργήθηκε ειδικά για την Iman, η οποία θα συνεργαστεί με την οργάνωση για να ενισχύσει την αποστολή του τερματισμού της φτώχειας με έμφαση στην παροχή βοήθειας σε κορίτσια και γυναίκες σε διεθνές επίπεδο.

Η οργάνωση CARE δραστηριοποιείται από την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για έναν κόσμο, στον οποίο όλοι οι άνθρωποι θα ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια.

«Όλα αυτά τα χρόνια, βοήθησα οργανώσεις, αλλά ποτέ δεν δεσμεύθηκα να είμαι πρέσβειρα» δήλωσε η Iman, η οποία έχει υποστηρίξει τα δικαιώματα και τη χειραφέτηση των γυναικών και των κοριτσιών. “ Ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου. Η φτώχεια είναι ένα από τα πράγματα που με συγκλονίζουν. Την καταλαβαίνω. Ταυτίζομαι πραγματικά με τους πρόσφυγες. Έγινα πρόσφυγας το 1972 όταν διέσχισα τα σύνορα της Σομαλίας για να περάσω στην Κένυα», πρόσθεσε.

Η Iman είπε ότι ποτέ δεν θα ξεχάσει πόσο την βοήθησαν οι εργαζόμενοι σε μη κυβερνητική αποκαλώντας τους «τους αγγέλους στον κόσμο μας που φρόντιζαν τους πρόσφυγες».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top