Πριν από δύο εβδομάδες περίπου, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν ένα διάλειμμα για διακοπές μαζί με τα παιδιά τους George, την Charlotte και τον  Louis. Η οικογένεια πέρασε λίγες μέρες σε ένα πέτρινο εξοχικό στις νήσους του Σίλι στην Αγγλία, με την ευκαιρία των διακοπών του George και της Charlotte από το σχολείο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια έμεινε σε ένα πέτρινο εξοχικό σπίτι 4 υπνοδωματίων.

Αν και δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία, είναι πιθανό να έμειναν στο σπίτι του Πρίγκιπα Καρόλου στην περιοχή, το οποίο διατίθεται και προς ενοικίαση, όπως βλέπουμε στον ιστότοπο www.tresco.co.uk.

Το ακίνητο που ονομάζεται DOLPHIN COTTAGE είναι ένα πέτρινο εξοχικό σπίτι το οποίο χτίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1960 και ανακαινίστηκε αργότερα.

Δεν είναι σαφές εάν ο William και η Kate έμειναν εκεί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί, αλλά πιστεύεται ότι είναι πολύ πιθανόν.

Ένας παραθεριστής που είδε τους Cambridges κατά τη διάρκεια των διακοπών τους είπε στη The Sun: «Δεν τους καταλάβαμε στην αρχή καθώς φαινόταν σαν μια φυσιολογική οικογένεια σε διακοπές με σκοπό να περάσουν χρόνο όλοι μαζί. Το μέρος όπου έμεναν ήταν αρκετά μέτριο και σίγουρα δεν ήταν ιδιαίτερα πολυτελές.»

Το Dolphin House είναι ένα παραδοσιακό σπίτι της περιοχή, το οποίο ανήκε σε ψαράδες της περιοχής με θέα την εξοχή.

Όσο για το κόστος της διαμονής, δεν είναι και πολύ low budget, αφού ανέρχεται σε 1,766 λίρες για επτά ημέρες, δηλαδή 252 λίρες την ημέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Να σημειώσουμε πως ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι απλά κάτοχος του συγκεκριμένου ακινήτου, αλλά ολόκληρου του νησιού.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!