Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» ήταν το πρωί της Πέμπτης η τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία μίλησε για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία. Τότε η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε τον λόγο και εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως όταν ήταν 21 ετών είχε κάποιες διατροφικές διαταραχές.  

«Τώρα θα με ακούει και η δική μου μάνα και θα σοκαριστεί. Πέρασα και εγώ μια τέτοια φάση όταν είχε ξεκινήσει τις σπουδές μου, στα 21. Βασικά λίγο πριν τα 20. Δεν μπορούσα να βλέπω το σώμα μου και ένιωθα πως έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 είναι τα κιλά μου τα κανονικά, αλλά έχω μπουτάκια και έχω πραγματάκια.

Έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά και το περιβάλλον μου το ενισχύει και οι φίλοι μου.

Είχα εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων, δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το σταμάτησα, γιατί έχω δυνατό μυαλό.  Μέχρι που είδα μια σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε, γιατί για εμένα το χαμόγελό μου ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν μου και είχα δει πως μπορείς να χάσεις δόντια.

Είχα αποστεωθεί και έχανα κιλά από το πάνω μέρος μου, οπότε άλλαξε η εικόνα μου, το κάτω δεν άλλαζε, στάσιμο πήγαινε. Έπαθα ένα ταρακούνημα, γιατί φώναζαν και οι δικοί μου. Δεν έτρωγα, είχα φτάσει να ζυγίζω 52 κιλά, είχα γίνει σκιά του εαυτού μου. Εκεί κατάλαβα πόσο δύσκολο και σημαντικό είναι να το αλλάξεις αυτό και πόσο εύκολο να σε πάρει η κάτω βόλτα. Εσύ το αποφασίζεις και εσύ το επιλεγείς», είπε χαρακτηριστικά.  

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!