Το βράδυ του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου προβλήθηκε ακόμη ένα επεισόδιο του «Love Island».

Σε αυτό, μια έκπληξη περίμενε τα αγόρια της βίλας. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε και ανακοίνωσε πως ένα νέο πρόσωπο θα κάνει την είσοδό του στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τζανή, η οποία θα προσπαθήσει να βρει τον έρωτα. Η είσοδος της Ιωάννας στο «Love Island» μαγνήτισε τα βλέμματα των αγοριών, ενώ προκάλεσε αναστάτωση στα κορίτσια.

«Έρχομαι στο Love Island αρχικά για να το ζήσω, να περάσω τέλεια. Να αποκτήσω νέες εμπειρίες, να γνωρίσω νέους ανθρώπους και αν τύχει και ερωτευτώ πολύ καλός. Έχω δει τους παίκτες του Love Island και μπαίνω μέσα για να διεκδικήσω αυτόν που θέλω και αυτόν που θα με κερδίσει και θα με κυνηγήσει με τον πιο όμορφο τρόπο», είπε στην αρχή η Ιωάννα Τζανή και αποκάλυψε πως είναι δημοσιογράφος, έχει καταγωγή από τη Μάνη και πως τα τελευταία εννέα χρόνια ζει στην Αθήνα.

«Μέσα σε μια εβδομάδα τώρα αρχές Σεπτεμβρίου χώρισα και απολύθηκα από τη δουλειά μου. Καιρό δεν ήμασταν, έχω κάνει και μεγαλύτερες σχέσεις. Ήμασταν ένα οκτάμηνο», πρόσθεσε στην αρχή η Ιωάννα όταν γνωρίστηκε με τα αγόρια.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!