Η Θάλεια Ματίκα και η Ιωάννα Παππά ξαναέσμιξαν 20 χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά του Mega «Κλείσε τα μάτια» μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

«Πήγαμε για τα γυρίσματα της σειράς πρώτα στη Σύρο και μετά στο Λονδίνο. Στο αεροδρόμιο πέρασε από μπροστά μου ο Χιου Γκραντ. Με κοίταξε και ξαναπέρασε και μου χαμογέλασε. Γύρισαν όλοι και μου είπαν “Ιωάννα γιατί δεν του μίλησες”. Είχα πάει στη Σύρο χωρίς να έχω γυρίσματα. Ήμουν συνέχεια με τα παιδιά και ζούσα για την στιγμή που θα τέλειωναν το γύρισμα και θα βγαίναμε. Η Θάλεια νύσταζε. Βλέπει ένα κρεβάτι στο νυχτερινό μαγαζί που κάναμε τα γυρίσματα, ξάπλωσε και μετά είδε ότι είχε πάνω εμετό», είπε αρχικά η Ιωάννα Παππά.

Η Θάλεια Ματίκα αναφέρθηκε στα γυρίσματα στο όμορφο νησί της Σύρου και τη συνεργασία της με τους άλλους ηθοποιούς: «Η σειρά ξεκίνησε από την Σύρο με τις σκηνές μου με τον Άρη Σερβετάλη. Θυμάμαι τις σκηνές με τα οικογενειακά τραπέζια που κρατούσαν ώρες. Ήμασταν πολλά άτομα και γελούσαμε ασταμάτητα. Ένα δύσκολο γύρισμα λόγω γέλιου ήταν και η σκηνή με την κηδεία του Χριστόφορου. Πιστεύω ότι η σειρά θα άντεχε και για άλλον κύκλο άλλα τότε δεν ήταν της μόδας».

Για τον ρόλο της, η Θάλεια Ματίκα υπογράμμισε πως: «είχα περάσει από κάστινγκ αρχές καλοκαιριού και το είχα ξεχάσει όταν με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος να μου ανακοινώσει ότι πήρα τον ρόλο. Όταν μου τηλεφώνησε ο Χριστόφορος ήμουν στην Σύρο με τον πάτερα μου και μου είπε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν από την Σύρο στο ξενοδοχείο που ήδη έμενα».

Για το σενάριο της σειράς η Ιωάννα Παππά είπε: «Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας έλεγε πως δεν ήξερε τι άλλο να γράψει. Μόνο οι εξωγήινοι έλειπαν. Μου έχει μείνει πολύ έντονα το τελευταίο επεισόδιο, κλαίγαμε όλοι πραγματικά. Ήταν να είμαι η Άννα και τελικά μου ανακοίνωσαν ότι θα πάρω τον ρόλο της Χριστίνας. Μου ζήτησε ο Χριστόφορος να του προτείνω κάποια κοπέλα για τον ρόλο της αδερφής μου, και του πρότεινα την Θάλεια».