Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες ώρες η είδηση πώς η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Άτομα από το στενό τους περιβάλλον δήλωσαν πως η αιτία χωρισμού ήταν το σκάνδαλο με τη Madison LeCroy. Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν να χωρίσουν όταν άρχισε να ακούγεται πως ο 45χρoνος έχει σχέση με τη reality star, LeCroy.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez σε μία από κοινού δήλωση στο αμερικανικό περιοδικό People τόνισαν: «Είμαστε ακόμα μαζί».

Με αυτό τον τρόπο, οι δύο τους θέλησαν να βάλουν τέλος στις φήμες και να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ακόμη, άτομο του στενού τους περιβάλλοντος μιλώντας στο People τόνισε ότι «ποτέ δεν χώρισαν, το συζήτησαν αλλά είναι ακόμη μαζί. Η αλήθεια είναι ότι περνούν από μία δύσκολη φάση αλλά δεν χώρισαν».

Η Jennifer Lopez αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία για επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο ο Rodriguez παραμένει στο Miami. Η επικοινωνία μεταξύ τους δεν είναι τόσο εύκολη ειδικά λόγω κορωνοϊού αλλά προσπαθούν να παραμείνουν μαζί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το ζευγάρι πραγματοποίησε και κάποιες συνεδρίες με σκοπό να βελτιωθεί η σχέση τους, κάτι το οποίο η Lopez επιβεβαιώνει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!