Η Jessica Alba συγκινεί μιλώντας στα παιδιά της για τον ρατσισμό

Η Jessica Alba συγκινεί μιλώντας στα παιδιά της για τον ρατσισμό

 

Η Jessica Alba σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον ρατσισμό αλλά και για τη φλεγόμενη κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ.

Η ηθοποιός επικεντρώθηκε στο χάος που έχει προκληθεί μετά και τη δολοφονία του George Floyd, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία της εκπαίδευσης των παιδιών από μικρή ηλικία επί του θέματος.

«Από την πρώτη μέρα, ήθελα να αποδείξω ότι στο Hollywood μπορείς να είσαι κορίτσι από το Μεξικό και ότι μπορείς να είσαι και το κορίτσι της διπλανής πόρτας» λέει η ηθοποιός. «Πολεμούσα πάντα ενάντια στα στίγματα και τα στερεότυπα», συνέχισε.


Τώρα μεγαλώνει τα τρία παιδιά της με τον Cash Warren και η Alba είναι επίσης ανοιχτή και ειλικρινής μαζί τους όταν πρόκειται για τις διακρίσεις και τον ρατσισμό που μπορεί να συναντήσουν, ενώ δεν παρέλειψε να τους αναφέρει τα πάντα σχετικά με την τρέχουσα κρίση που επικρατεί λόγω της δολοφονίας του George Floyd.

«Όταν βλέπω όλη τη μισητή, ρατσιστική συμπεριφορά που επικρατεί, συνειδητοποιώ τι πραγματικά έχει σημασία», λέει. «Οι Honor και Haven είναι online περισσότερο από ποτέ, οπότε είναι εκτεθειμένα σε αυτό. Και τα παιδιά μου είναι μελαμψά και από το Μεξικό, οπότε υπάρχει μία σύνδεση με αυτό που συμβαίνει». Η Alba πιστεύει ότι η γενιά των παιδιών της θα δημιουργήσει την αλλαγή, αλλά προσθέτει, «Δεν θα συμβεί σύντομα και είναι τόσο καταστροφικό. Είναι ένας συστημικός ρατσισμός που βρίσκεται στις φλέβες του συστήματος της ποινικής δικαιοσύνης. Απλώς δημιουργήθηκε για να καταπιέζει τους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top