Η κατάθεση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη στο δικαστήριο για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε»

 Η κατάθεση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη στο δικαστήριο για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε»

Μάχη για την πατρότητα του τραγουδιού «Απομακρυνθήκαμε», έδωσαν την Τετάρτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και ο συνθέτης τραγουδιστής, Σπύρος Μακρής-Μαγδάλης, μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν προ διμήνου σε βάρος του οι συγγενείς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

Συμφώνα με την Espresso, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά κατέθεσε στο δικαστήριο: «Το συγκεκριμένο τραγούδι μας ειδοποίησαν τον Γενάρη του 2019 ότι ο κ. Μαγδάλης, με το ψευδώνυμο Μακρής, το έχει ανεβάσει σε ιστότοπο με πληρωμή, με πρόσωπο μισό δικό του και μισό του γιου μου. Το τραγούδι το γνώριζα και το έχω με τη φωνή του Παντελή. Το έχω δει εν τη γενέσει του, όταν το έφτιαχνε ο Παντελής, ανήμερα Καθαράς Δευτέρας του 2015. Το τραγούδι αυτό γεννήθηκε στο σπίτι του Παντελή. Τον έχει τραβήξει και φίλος του με το κινητό του, ενώ μετά τον θάνατό του κάποιος το ανέβασε στο Facebook… Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό για μένα, να ξέρετε…».Η Αθηνά Παντελίδου ζήτησε παράλληλα στην αίτησή της να κατέβει από το youtube η εκτέλεση της μπαλάντας από τον Σπύρο Μακρή και διευκρίνισε πως έχει στην κατοχή της ολόκληρο το τραγούδι.
Αντικρούοντας του ισχυρισμούς της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, συνεργάτης του Σπύρου Μακρή υποστήριξε πως άκουσε το άσμα για πρώτη φορά το 2014. Το «παρών» στο δικαστήριο έδωσε και ο Σπύρος Μακρής, ο οποίος επιβεβαίωσε πως έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι τον Οκτώβριο του 2014.

Scroll To Top