Με αφορμή την 91η απονομή των Oscars που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου στο Dolby Theatre στο Hollywood, το govastileto.gr αποφάσισε να μάθει λίγα περισσότερα για το τι φημολογείται πως συμβαίνει στην τελετή αυτή.

Σύμφωνα με μια χολιγουντιανή φήμη, όποια ηθοποιός κερδίζει το πολυπόθητο βραβείο φαίνεται πως στην πορεία χωρίζει με τον σύντροφό της. Μάλιστα, περισσότερο από τον μισό πληθυσμό των γυναικών ηθοποιών βίωσε μια απογοήτευση στον συναισθηματικό τομέα αφού κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο. Τυχαίο ή κατάρα;

Δείτε παρακάτω ποιες stars του Hollywood χώρισαν λίγο μετά την νίκη τους:

Η Sandra Bullock, αφού κέρδισε το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «The Blind Side», 4 μήνες μετά χώρισε με τον πρώην σύζυγό ης, Jesse James.

Η Hilary Swank, αφού κέρδισε Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία «Million Dollar Baby», λίγους μήνες μετά χώρισε με τον πρώην σύζυγό της, Chad Lowe.

Η Halle Berry, αφού κέρδισε Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία «Monster’s Ball», τρία χρόνια μετά χώρισε με τον πρώην σύζυγό της, Eric Benet.

Η Kate Winslet, αφού κέρδισε το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «The Reader», δύο χρόνια μετά χώρισε με τον πρώην σύζυγό της, Sam Mendes.

Η Reese Witherspoon, αφού κέρδισε Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία «Walk The Line» τέσσερις μήνες μετά χώρισε με τον πρώην σύζυγό της, Ryan Phillippe.

Η Julia Roberts, αφού κέρδισε Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου το 2001, τρεις μήνες μετά χώρισε με τον πρώην σύντροφό της, Benjamin Bratt.

H Gwyneth Paltrow, αφού κέρδισε Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία «Shakespeare in Love», δύο μήνες μετά χώρισε με τον πρώην σύντροφό της, Ben Affleck.