Το αγαπημένο χόμπι της  Kate Middleton είναι η φωτογραφία και αυτός μας το έχει αποδείξει πολλές φορές

Η αγάπη της γι’ αυτή έγινε και η αφορμή να ξεκινήσει την περασμένη άνοιξη, στη διάρκεια του πρώτου lockdown, το φωτογραφικό project «Hold Still» σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη. Κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου, λοιπόν, υπέβαλαν στον συμβολικό αυτό φωτογραφικό διαγωνισμό τις φωτογραφίες που τράβηξαν στη διάρκεια της καραντίνας και οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν πήραν μέρος σε μία εικονική έκθεση.

Όλες οι φωτογραφίες συγκεντρώθηκαν από την Εθνική Πινακοθήκη σ’ ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τον «Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020», το οποίο θα διατίθεται προς πώληση στα βρετανικά βιβλιοπωλεία από τις 7 Μαΐου.

Μάλιστα, όπως ανακοινώνει στην ανάρτησή της στο Instagram, τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν τόσο για τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού οργανισμού για τη ψυχική υγεία «Charity» όσο και στην Εθνική Πινακοθήκη.

Στον πρόλογο του βιβλίου, η δούκισσα του Cambridge γράφει: «Όταν στις επόμενες δεκαετίας θα κοιτάμε πίσω στην εποχή της πανδημίας του Covid-19, θα σκεφτόμαστε τις προκλήσεις που όλοι αντιμετωπίσαμε – τους αγαπημένους που χάσαμε, την εκτεταμένη απομόνωση από τις οικογένειες και τους φίλους μας και την πίεση που ασκήθηκε στους εργαζόμενους. Όμως θα έχουμε να σκεφτόμαστε και τα θετικά: τις απίστευτες πρωτοβουλίες καλοσύνης, τους ήρωες που αναδείχτηκαν μέσα από τα μονοπάτια της ζωής και πώς όλοι μαζί προσαρμοστήκαμε στη νέα κανονικότητα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!