Η Kate Middleton ξεκίνησε να μοιράζεται τα αποτελέσματα της έρευνάς της «5 Big Questions» όπου μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με την ανατροφή των παιδιών καθώς και τη δική της παιδική ηλικία. 

Η δούκισσα έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρώιμη παιδική ηλικία, που όπως δήλωσε και η ίδια είναι τα πιο αγαπημένα της χρόνια. «Τα πρώτα χρόνια δεν αφορούν μόνο τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για το πώς θα μεγαλώσουμε την επόμενη γενιά ενηλίκων. Πρόκειται για την κοινωνία που θα γίνουμε», δήλωσε μέσα από το μαγνητοσκοπημένο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram.

 

 

Όταν ρωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίσει τα ξεσπάσματα της συγκεκριμένης ηλικίας, ως μητέρα τριών παιδιών, η δούκισσα είπε γελώντας: «Ναι, αυτό είναι δύσκολο. Θα ήθελα κι εγώ η ίδια να ρωτήσω τους ίδιους τους ειδικούς!».

Σε κάποια στιγμή η Kate ρωτήθηκε: «Τι σας άρεσε περισσότερο στην παιδική σας ηλικία;». «Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση», απάντησε και πρόσθεσε: «Μου άρεσε να περνάω χρόνο έξω και αυτό με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!