Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William καταθέτουν μήνυση στο περιοδικό Tatler

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William καταθέτουν μήνυση στο περιοδικό Tatler

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William καταθέτουν μήνυση στο περιοδικό Tatler για το δημοσίευμα που δημοσίευσε πριν λίγες μέρες που θέλει την Δούκισσα του Cambridge εξαντλημένη από τις δημόσιες υποχρεώσεις της.

Το συγκεκριμένο άρθρο, ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων ότι η Kate Middleton έχει πρόβλημα με το βάρος της, ενώ υπονοεί ότι δεν είναι καλή σύζυγος και μητέρα. Επίσης, ότι είχε σκοπό να κάνει μεγάλη ζωή και ότι «τύλιξε» τον William στο πανεπιστήμιο. Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως συμπεριφέρεται ήδη σαν βασίλισσα μέσα στο παλάτι αποκαλώντας την «παντοδύναμη» και ότι φέρεται ήδη ως η Αικατερίνη η μεγάλη.

 

Σε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη κίνηση για την Middleton, το παλάτι του Κένσινγκτον έστειλε εξώδικο στο περιοδικό για να κατεβάσει το άρθρο «Catherine the Great».

Ένα άλλο σημείο του άρθρου που εξόργισε το παλάτι είναι ότι υπονόησε ότι η Kate αισθάνεται «εξαντλημένη και παγιδευμένη» από τον αυξημένο φόρτο εργασίας μετά την απόφαση του Harry και της Meghan να αποχωρήσουν.

Η πριγκίπισσα φέρεται να είναι εξοργισμένη για τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται στο άρθρο. Πηγή από τη βασιλική οικογένεια είπε στην Daily Mail: «Αυτό είναι ένα εξαιρετικά σκληρό και ύπουλο χτύπημα. Είναι αηδιαστικό. Είναι σεξιστικό και ντροπιάζει την Kate με τον χειρότερο τρόπο.»

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top