Μια τηλεοπτική κόντρα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου, με τις δύο παρουσιάστριες να κάνουν δηλώσεις η μια για την άλλη μέσα από τις εκπομπές τους, οι οποίες προβάλλονται τις ίδιες ώρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε στην εκπομπή της ένα ρεπορτάζ γνωστού τηλεοπτικού site, που υποστήριζε πως το μέλλον του «Love it» είναι αβέβαιο και ο ΣΚΑΙ σκέφτεται μέχρι και το «κόψιμο» της εκπομπής.

Λίγα λεπτά μετά στην έναρξη του «Love it» η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε on air στην Κατερίνα Καινούργιου με πολύ αιχμηρό τρόπο, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες για κόψιμο του «Love it».

Την ώρα μάλιστα που η Ιωάννα Μαλέσκου απαντούσε στην Κατερίνα Καινούργιου, η δεύτερη ενημερώνονταν για τα όσα λέγονταν στον αέρα του ΣΚΑΙ και θέλησε να πάρει θέση.

«Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή.  Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια… Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα… Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!