Τα γενέθλια της έχει σήμερα πρωτομαγιά η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό της και τις δύο παιδικές της φίλες, Μαριλού Κοζάρη και Φιόνα Φορμώζη. Η Κατερίνα Καινούργιου και οι κολλητές της ταξίδεψαν στο Παρίσι από το απόγευμα της Παρασκευής και περνούν υπέροχες στιγμές, κάποιες από τις οποίες βλέπουμε στο Instagram.

Αναρτώντας δύο φωτογραφίες από την πόλη του Φωτός, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τον απολογισμό της με μία λεζάντα όλο νόημα.

«Λίγο πριν κλείσω τα 37 αποφάσισα να κάνω το πιο όμορφο δώρο στον εαυτό μου… Παρίσι (το αγαπημένο μέρος στον κόσμο) μαζί με τις καλύτερες μου… παιδικές μου φίλες …

Όταν σβήνουμε τα κεράκια, υποδεχόμαστε την νέα ηλικία μας! Αυτή που θα μας φέρει (πιθανόν) καινούρια πράγματα, νέες εμπειρίες, νέα μαθήματα. Ίσως να γίνω και πιο χαρούμενη…

Όσες δυσκολίες κι αν είχε αυτή η χρονιά… Κάθε χρόνος που περνάει… δεν ξανά επιστρέφει. Δεν θα ξανά γίνω ποτέ 36! Και θέλω να ζω με ευγνωμοσύνη την κάθε χρονιά!»

Για του λόγου το αληθές:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!