Η Κατερίνα Λάσπα επιστρέφει στην τηλεόραση!

Η Κατερίνα Λάσπα επιστρέφει στην τηλεόραση!

Στην μικρή οθόνη πρόκειται να δούμε σύντομα την Κατερίνα Λάσπα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People.

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως επιστρέφει με νέα τηλεοπτική εκπομπή που θα προβάλλεται από το Nova Life με τίτλο «Real Talk» από τα μέσα Απριλίου.

«Τώρα θα αναρωτηθεί κάποιος "μαντάμ τόσες σεζόν είσαι εκτός, πάνω που ετοιμάζεσαι για γεννητούρια επιστρέφεις;" Είναι, όμως, συζητήσεις που έτρεχαν επί σειρά ετών και είναι σα να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου» είπε χαρακτηριστικά για το νέο της επαγγελματικό βήμα η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για 8 αυτοτελείς εκπομπές που θα παρουσιάζουν 8 γυναικείες προσωπικότητες. Είναι γυναίκες που θαυμάζω και ξεχωρίζουν κατά κοινή ομολογία, μιλάνε σπανιότατα και ξέρουμε ελάχιστα για τις ίδιες πέρα από αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέσα από την επαγγελματική τους πορεία. Ενδεχομένως αποτελούν παράδειγμα και έμπνευση. Θα παρουσιάσουμε την αληθινή ιστορία, πίσω από τα εξώφυλλα και τα πρωτοσέλιδα, άγνωστες ιστορίες από τη ζωή τους».


Scroll To Top