Καλεσμένη στην εκπομπή «Φλερτ» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε για την πολύχρονη σχέση με τον άντρα της και το μυστικό της επιτυχίας του γάμους τους.

«Και από τον ίδιο τον Παναγιώτη έχω μάθει πολλά πράγματα, έχω μάθει την υπομονή, σίγουρα έχω μάθει ότι χρειάζεται η επικοινωνία, ο τρόπος που χρειάζεται να επικοινωνήσεις είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που παλιότερα προσπαθούσα να επικοινωνήσω και προσπαθώ να φτιάξω», είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Κάνουμε θεραπεία ζεύγους και είμαστε σε διαδικασία, έχουμε βρει πολύ καλύτερο κώδικα επικοινωνίας, νιώθω ευτυχισμένη με αυτό. Όλα ξεκινούν από εμάς, αυτό που λέμε αν δεν είσαι εσύ καλά δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος με τον άλλον είναι βασικός κανόνας η τεχνική με την οποία το επιτυγχάνει κανείς είναι δύσκολο, και στην τεχνική εγώ πάντα σκόνταφτα σε φάσεις της ζωής μου, ήξερα ότι δεν έχω τον τρόπο να διεκδικήσω πράγματα που είχα ανάγκη, πώς, τον τρόπο που διεκδικείς.

Είναι ολόκληρη επιστήμη και γι’ αυτό αφηνόμαστε στα χέρια των επιστημόνων… Δουλεύουμε ξεχωριστά με κοινό γνώμονα, αλλά αυτό είναι το ζητούμενο, η ενδυνάμωση του καθενός χωριστά ώστε να είμαστε πολύ δυνατοί μαζί. Βαδίζουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλον, όσο περνά ο καιρός πιο πολύ. Δεν αρκεί μόνο να αγαπάς τον άλλον Χρειάζεται ενδοσκόπηση, ισχύουν όλα τα κλισέ…».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!