Η Κατερίνα Στικούδη θέλει πίσω τους haters της!

Η Κατερίνα Στικούδη θέλει πίσω τους haters της!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τους haters που έγιναν… lovers.

Αλήθεια τώρα, δεν σου σχολιάζει κανείς κάτι αρνητικό;

Από την πρώτη μου ακόμη εμφάνιση στο YFSF έλαβα πάνω από 2.000 μηνύματα στα social media με τη λέξη «συγγνώμη» μπροστά. Ήταν πολύ συγκινητικό, γιατί δεν παραδέχεται εύκολα ο άλλος το λάθος του. Πάντα έλεγα ότι μπορεί κι εμείς οι καλλιτέχνες να έχουμε μια στραβή μέρα, δεν γίνεται να είμαστε συνεχώς το ίδιο καλοί ή χαρούμενοι, οπότε ας μην κρίνουμε βιαστικά κάποιον, ας του δώσουμε ένα άλλοθι.

Οι haters έγιναν lovers και δεν λαμβάνω πια αρνητικά σχόλια για τη φωνή ή την παρουσία μου, αλλά θέλω να παραμείνουν κάποιοι, γιατί μου δίνουν έμπνευση. Και δεν είναι μαζοχισμός αυτό που λέω. Προτιμώ τη σκληρή κριτική –κι ας γίνεται άδικη ορισμένες φορές– από το να περνάω αδιάφορη. Να κάνω, για παράδειγμα, ένα νέο βιντεοκλίπ και να είναι σαν να μην το έχω κάνει. Μήπως οι haters να έρθουν πίσω;
Μήπως να τους προκαλέσω με κάποιον τρόπο;

Συνεχίζεις τα μαθήματα φωνητικής;

Βέβαια, κάνω δύο χρόνια τώρα μαθήματα φωνητικής και άλλα οκτώ μαθήματα πιάνου. Έχω συνειδητοποιήσει πως όσο πιο πολύ μελετώ και προσέχω τη φωνή μου, τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχω.

Πίνω πολύ νερό, δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω, δεν μιλάω χωρίς λόγο, ώστε να κουράζω τη φωνή μου. Ακόμη και ωμά αυγά ρουφάω κάθε πρωί, γιατί βοηθά τις φωνητικές χορδές.Scroll To Top