Η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει στη Βίκυ Καγιά τη στιγμή που αποφάσισε να παρατήσει το modelling

Η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει στη Βίκυ Καγιά τη στιγμή που αποφάσισε να παρατήσει το modelling


Στο δεύτερο μέρος των «Ιστοριών μόδας» στην ΕΡΤ η Βίκυ Καγιά και η Κάτια Ζυγούλη είχαν και πάλι πολλά να πουν και να θυμηθούν από την καριέρα τους ως μοντέλα.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην Κάτια Ζυγούλη για τον ανταγωνισμό στον χώρο του modelling ανάμεσα στα κορίτσια, αλλά και για τις διαφορετικές συνθήκες που υπήρχαν στην ελληνική αγορά σε σχέση με τη διεθνή.

«Πρόλαβα το ανταγωνιστικό του χώρου λίγο πριν από σένα που ήταν όλες αυτές οι θεές, που πήγαινε ο κόσμος να δει μόνο αυτές, η Φιλίππα, η Κουλιανού, η Πούπου. Όταν ήμασταν πια λίγο πιο μεταξύ μας ήταν λίγο πιο ήρεμα», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Αυτός ο ανταγωνισμός τροφοδοτούνταν από παντού, από το πρακτορείο», συμπλήρωσε  η Κάτια Ζυγούλη η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε και το περιστατικό που την έκανε να σκεφτεί να βάλει τέλος στην καριέρα της στο modeling.

«Μου έχει τύχει να είμαι στη Ρώμη, να έχω πάρει μια πάρα πολύ καλή δουλειά αλλά δυστυχώς η αντιμετώπιση του πελάτη ήταν λίγο άσχημη. Επειδή ήμουν πάρα πολύ μικρή και δε μπορούσα να το διαχειριστώ, κατέληξα να κάνουν παράπονα οι πελάτες στο γραφείο που μου είχε κλείσει τη δουλειά και εγώ στο ξενοδοχείο να κλαίω και να λέω “τελείωσε, σταματάω το modeling”. Τελικά δε σταμάτησα αλλά ακόμη τη θυμάμαι εκείνη τη νύχτα στη Ρώμη» ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top