Η Κάτια Ζυγούλη φορώντας ένα κοντό φόρεμα και μια μάλλινη ζακέτα πόζαρε καθισμένη στο χαλί του σαλονιού της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες διατηρεί μία καλλίγραμμη σιλουέτα και τίποτα στο σώμα της δεν «μαρτυρά» ότι έκανε τέσσερα παιδιά. Το πρώην μοντέλο δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στέλνοντας χρόνια πολλά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε πρόσφατα για τη σύζυγό του: «Η Κάτια ήταν ο έρωτας που ήρθε και τα ισοπέδωσε όλα. Ήταν ένας έρωτας ολοκληρωτικός. Και οι αλλαγές έγιναν μόνες τους. Το ότι δεν είσαι ευτυχισμένος δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το τι σου λείπει. Δεν θέλω να το γενικεύσω, θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου. Πολλές φορές δεν νιώθεις ευτυχισμένος γιατί η σύμβαση στο μυαλό σου δεν σου επιτρέπει να είσαι. Συνήθως όλο αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα και έχει να κάνει με δικά μας βιώματα, με τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει. Έχει να κάνει με το αν βαθιά μέσα μας πιστεύουμε ότι αξίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι ή όχι, αν πιστεύουμε ότι αξίζουμε να μας αγαπούν ή όχι».