Η Κωνσταντίνα Κομμάτα περιγράφει τη στιγμή που της έκανε πρόταση γάμου ο Γιώργος Σαμαράς

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα περιγράφει τη στιγμή που της έκανε πρόταση γάμου ο Γιώργος Σαμαράς

 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Κωνσταντίνα Κομμάτα, η οποία περιέγραψε την πρόταση γάμου στο Παρίσι που της έκανε ο Γιώργος Σαμαράς.

«Είχαμε πάει για δύο μέρες μόνο στο Παρίσι. Όλες οι στιγμές ήταν πολύ ωραίες, μέχρι που ήρθε το βράδυ μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, που είναι από μόνο του πολύ μαγικό και ρομαντικό τοπίο. Έχουμε και τη στιγμή σε βίντεο μάλιστα, γιατί φρόντισε να βγάλουμε μια selfie μέσα από βίντεο.

Οπότε μόλις άνοιξα το κινητό και χαμογελούσα, είδα μέσα από την οθόνη ένα κουτάκι. Έτσι έγινε. Την έχουμε σε βίντεο την πρόταση. Μέχρι να γυρίσω είχε φροντίσει να έχει πάρει τη σωστή θέση.

Γονάτισε. Με έπιασε ένα γέλιο. Δε μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Μας κοιτούσαν αλλά όχι πολύ, γιατί δεν είχε πολύ κόσμο. Την έκανε την ερώτηση αν θα τον παντρευτώ. Η αμηχανία ήταν στην απάντησή μου, που του είπα “ποιο χέρι δίνω;”. Έδωσα το αριστερό. Το λάθος χέρι.

Έχω στο μυαλό πως ο γάμος θα γίνει καλοκαίρι. Αλλά δεν ξέρουμε αν θα γίνει αυτό η το επόμενο» ανέφερε η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top