Καλεσμένη στην εκπομπή «The Kyle & Jackie O Show» ήταν την Πέμπτη η Kris Jenner, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το διαζύγιο της  Kim Kardashian με τον Kanye West.

«Το καλό με την οικογένειά μας είναι ότι είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον και υποστηρίζουμε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον, θέλω τόσο πολύ να είναι αυτά τα δύο παιδιά ευτυχισμένα. Αυτός είναι το στόχος. Νομίζω ότι όλοι το θέλουμε αυτό για τις οικογένειές μας, να έχουμε την αγάπη και την εκτίμηση μεταξύ τους, και να είναι όλοι καλά. Αυτό θέλω ως μητέρα», είπε αρχικά η momager.

Με την τελευταία σεζόν του «Keeping Up With the Kardashians» να ξεκινά στις 18 Μαρτίου, η Kris ρωτήθηκε αν θα δούμε κάτι για το διαζύγιο Kim-Kanye στη μικρή οθόνη. 

«Δεν ξέρω τι έχουν αποφασίσει στο φινάλε, δεν έχουμε δει ούτε την πρεμιέρα. Είμαι βέβαιη ότι κάνουν κάποιες τελευταίες πινελιές. Αλλά νομίζω ότι είναι  ένα εντελώς ιδιωτικό θέμα και η Kim ήθελε να το αντιμετωπίσει με την οικογένειά της στον δικό της χρόνο … Όταν νιώσει έτοιμη, είμαι σίγουρη θα πει αυτά που πρέπει να πει», κατέληξε η Kris.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!