Η κρίση στη σχέση του William με τον Harry υπήρχε πολύ πριν τη Meghan και την Kate

Η κρίση στη σχέση του William με τον Harry υπήρχε πολύ πριν τη Meghan και την Kate

 

Οι κακές σχέσεις των πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry ξεκίνησαν πολύ πριν οι σύζυγοί τους μπουν στη βασιλική οικογένεια.

Όταν ο Harry και η Meghan διαχώρισαν το σπίτι και το γραφείο τους από εκείνο του Willliam με την Kate το 2019, η έχθρα ανάμεσα στα δυο αδέρφια άρχισε πλέον να γίνεται εμφανής και στο κοινό.

Αυτή τη βασική πληροφορία αποκαλύπτει το νέο βιβλίο του ιστορικού Robert Lacey με τίτλο «Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult», απόσπασμα του οποίου δημοσιεύθηκε στο People.

«Η θεμελιώδης σύγκρουση ήταν μεταξύ των δύο ανδρών που γνώριζαν ο ένας τον άλλο όλη τους τη ζωή και ποτέ δε δίσταζαν να πουν ο ένας στον άλλον τι ακριβώς σκέφτονταν και ένιωθαν», έγραψε ο Lacey εξηγώντας ότι πάντα είχαν διαφωνίες οι οποίες εκ των υστέρων επικεντρώθηκαν στις σχέσεις με τις γυναίκες της ζωής τους.

«Ο William ανησυχούσε ότι ο αδερφός του κινούνταν πολύ γρήγορα στο φλερτ του – και δεν έκανε πίσω ιδιαίτερα όταν ο Harry άρχισε να μιλάει για να γάμους με τη Meghan πολύ γρήγορα. […] Σύμφωνα με άλλη πηγή σχετικά με αυτήν την κρίσιμη και πολυσυζητημένη αντιπαράθεση μεταξύ των αδελφών που συνέβη κάποια στιγμή στα τέλη του 2016 ή στις αρχές του 2017, ο William έθεσε την ερώτησή του όσον αφορά στην προφανή του ανησυχία για τον Meghan. Ο υπομονετικός William, φυσικά, χρειάστηκε πολύ χρόνο για να δεσμευτεί στην Kate για χάρη της μοναρχίας. Την περνούσε από οντισιόν για δουλειά όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι ο Harry δεν μπορούσε παρά να αναρωτηθεί αν ο William ενδιαφερόταν πραγματικά για την προσωπική του ευτυχία – ή αν, για άλλη μια φορά και όπως συνήθως, σκεφτόταν το μακιγιάζ και την περιουσία της “εταιρείας” της οποίας μία μέρα θα γινόταν αφεντικό; Η απάντηση από το Harry ήταν μια σκληρή και θιγμένη “απόκρουση”», γράφει ο Lacey.

Και παρότι μετά το γάμο των Sussexes του 2018, υπήρξαν ελπίδες ότι τα δύο ζευγάρια θα μπορούσαν να συνεργαστούν για το καλό του παλατιού, σύντομα ξεκίνησαν να επιλέγουν διαφορετικές κατευθύνσεις καθώς τους ενδιέφεραν διαφορετικά πράγματα.

«Για τον William ήταν η μελλοντική κατάσταση της μοναρχίας του – η ιερή του εμπιστοσύνη. ενώ για το Harry ήταν η αγάπη περίπλοκης και σαγηνευτικής γυναίκας που τελικά είχε δώσει νόημα στη ζωή του», εξηγεί ο Lacey.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top