Την πριγκίπισσα Diana πρόκειται να υποδυθεί η Kristen Stewart στη νέα ταινία του Pablo Larraín, με τίτλο «Spencer».

Το σενάριο του Steven Knight καλύπτει ένα κρίσιμο σαββατοκύριακο, στις αρχές του ’90, όταν η Diana αποφάσισε ότι δεν λειτουργεί ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο και ότι χρειαζόταν να ξεφύγει από το μονοπάτι που θα την έφερνε στη θέση της βασίλισσας.

«Για να το κάνεις αυτό καλά, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό στην ταινία, που είναι το μυστήριο. Η Kristen μπορεί να είναι πολλά πράγματα και μπορεί να είναι πολύ μυστηριώδης και εύθραυστη και ταυτόχρονα πολύ δυνατή, που είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να την σκεφτώ», είπε ο σκηνοθέτης, Pablo Larraín.

«Είναι πολύ όμορφος ο τρόπος που αντέδρασε στο σενάριο και το πώς προσεγγίζει τον χαρακτήρα. Πιστεύω ότι θα κάνει κάτι εντυπωσιακό και συναρπαστικό ταυτόχρονα», συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης. Όσο για το μικρό χρονικό διάστημα με το οποίο ασχολείται το σενάριο της ταινίας, δήλωσε:

«Είναι μόνο τρεις ημέρες από τη ζωή της και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, μπορείς να έχεις μια ευρύτερη εικόνα για το ποια ήταν. Όλοι γνωρίζουμε ποια ήταν η τύχη της, τι της συνέβη και δεν χρειάζεται να πάμε σε αυτό. Θα μείνουμε σε αυτό το πιο προσωπικό διάστημα, στο οποίο μπόρεσε να εκφράσει πού ήθελε να πάει και ποια ήθελε να είναι».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!