Η ξέφρενη νύχτα του πρίγκιπα William με γοητευτική ξανθιά σε club του Λονδίνου!

Η ξέφρενη νύχτα του πρίγκιπα William με γοητευτική ξανθιά σε club του Λονδίνου!

Πρόσφατα το φως της δημοσιότητας είδαν κάποιες φωτογραφίες του πρίγκιπα William από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 2007, περίπου τέσσερα χρόνια πριν παντρευτεί την Kate Middleton.

Ο 25χρονος τότε πρίγκιπας δείχνει να είναι χαλαρός, μεθυσμένος και να διασκεδάζει με την ψυχή του στο υπόγειο διάσημο club του Δυτικού Λονδίνου με το όνομα «K Bar», αφήνοντας στην άκρη απαγορεύσεις και βασιλικά πρωτόκολλα. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο William ήταν τόσο μεθυσμένος που παραπάταγε, ενώ τον κρατούσαν οι φίλοι του για να μην πέσει ή για να πάει με ασφάλεια στην τουαλέτα.

Μάλιστα, για όσους γνωρίζουν καλά τη βασιλική οικογένεια εκείνη η ξέφρενη νύχτα στο υπόγειο club ήταν και το τελευταίο πάρτι του νεαρού άγαμου, τότε, πρίγκιπα.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton γνωρίστηκαν το 2001. Το 2004 η σχέση τους έγινε δημόσια γνωστή όταν πήγαν για σκι μαζί στην Ελβετία και το 2010 ο πρίγκιπας William έκανε την πρόταση γάμου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2011 και πλέον έχουν τρία παιδιά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top