Η ξιφασκία, οι καταδύσεις και τα «καρφιά» της Ραχήλ Μακρή στις κυρίες της Βουλής με τις τσάντες Prada

Η ξιφασκία, οι καταδύσεις και τα «καρφιά» της Ραχήλ Μακρή στις κυρίες της Βουλής με τις τσάντες Prada

Μετά τις εκλογές, η Ραχήλ Μακρή επέστρεψε στην καθημερινότητά της και στις σπουδές της. Η κάμερα του Happy Day τη συνάντησε στο δεύτερο μεταπτυχιακό της στην Ενέργεια Στρατηγική Δίκαιο και Οικονομία στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και μίλησε για τις τωρινές της ασχολίες που λίγοι γνώριζαν, ενώ σχολίασε και το στιλ των γυναικών στη Βουλή.

«Επανέρχομαι μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στην οικογενειακή και επαγγελματική μου ζωή που είχα αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Στερήθηκα τα παιδιά μου που είναι και σε ευαίσθητη ηλικία. Μου έλειπαν οι φίλοι μου. Για να καταλάβετε, διαπίστωσα ότι 3 χρόνια δεν χτυπούσε το τηλέφωνο από φίλους γιατί δεν ήθελαν να με ενοχλήσουν. Πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια πήγα την Κυριακή σε σπίτι φίλων και φάγαμε», είπε η Ραχήλ Μακρή και αποκάλυψε πως οι αγαπημένες της ασχολίες τον ελεύθερό της χρόνο είναι «η ξιφασκία και οι καταδύσεις»!

Όσο για το πώς της φάνηκε το στιλ των γυναικών στο κοινοβούλιο; «Μια χαρά ήταν οι κυρίες της Βουλής. Έβγαζαν και selfie είδα, είχαν και τα ωραία ντεκολτέ τους. Τώρα ξέρετε ο κόσμος δεν πεινάει και μπορούν οι κυρίες να έχουν τσάντες Prada και Louis Vuiton αξίας 2,500 ευρώ, αλλά αυτό δεν ενοχλεί πλέον κανέναν γιατί οι κυρίες είναι συστημικές και λένε ναι στα μνημόνια και ανήκουν σε μεγάλα κόμματα. Η Μακρή δεν ανήκε στο σύστημα».
Scroll To Top